Operaatio Mindfall Suomenlinnassa

Operaatio Mindfall – pakopeli ulkona Suomenlinnassa

W.I.S.E.n tietojen mukaan, Spidertech-organisaation suomalainen osasto operoi Suomenlinnasta käsin. Päämajan sisäänkäynti on näennäisesti tiileillä kiinni muuratun oven takana. 

Mitä Spidertech haluaa? Kaikkein arvokkainta – ihmisen vapaata tahtoa. Kehittämänsä voimakkaan viruksen avulla maailmanlaajuinen organisaatio haluaa vaikuttaa Helsingin asukkaisiin niin, että pelko ja epäily lamaannuttaa kaikki ihmisten keskeiset interaktiot. Yksittäisiä, yksinäisiä ihmisiä on sen jälkeen helppo aivopestä Spidertechin omalla agendalla. Virustartunta  on määrä tapahtua samanaikaisesti kaikissa maailman pääkaupungeissa. Ja se tapahtuu 48 tunnin päästä.

W.I.S.E. Finland on epätoivoissaan pestannut apujoukkoja Suomenlinnan toiminnan paljastamiseen ja Spidertechin iskukeskuksen tuhoamiseen. Mission avaimet ovat kaikki löydettävissä Suomenlinnasta, mutta mitkä ne ovat ja missä?

Ilmenee että iskukeskus on purjeveneessä, jonka Spidertechin aluejohtaja vie paikasta toiseen. Veneen WIN-koodin paljastaminen on ensisijaisen tärkeää, jotta vene voitaisiin paikallistaa. Ja kuka johtaja on? Onko tämä Mission Impossible vai ehdittekö löytää keinot pysäyttämään Spidertechin aikeita?

                                                                     * * * * *

Operation Mindfall – Suomenlinna perustuu samaan tilanteeseen kuin Operation Mindfall – keskusta. Pelien kulku ja tehtävät ovat kuitenkin melkein kokonaan erilaisia. Jos olet pelannut Mindfall-keskustapelin, löydät vain yhden samanlaisen tehtävän Suomenlinnan pelissä. 

Mindfall-Suomenlinna perustuu miltei kokonaan ympäristöön piilotettuihin tehtäviin. Saatte mukaanne repun, jossa on agenttitavaraa kuten UV-taskulamppu, hologrammi, varrellinen peili ja minikassakaappi. Tabletissa ilmestyvän kartan avulla navigoitte matkaanne läpi linnoituksen. Kävelyä on n 2 km ja pelin kesto 1,5-2 tuntia. Aktivoitte pelin itsellenne sopivana hetkenä saavuttuanne Suomenlinnaan ja peli ei katkea, vaikka menisitte välillä kahville.

Pelit varataan Escape Room Helsingin sivuilta.