The Chase – terassipakopeli

The Chase on uudenlainen ulkoilmapeli, joka on syntynyt Kämp Collection Hotels ja Escape Room Helsingin® yhteistyönä. Pelin tehtävät ratkaistaan kuudella keskustan hotellin terassilla. Samalla kun armottomasti ajatte takaa varasta, vietätte mukavia hetkiä viehättävillä sisäpihoilla ja terasseilla. Peliin kuuluu drinkkitarjous!

Tilaa peli ja ohjeet tästä: https://www.kampcollectionhotels.com/terassipakopeli

Pelaajamääräksi suosittelemme 4-5 pelaajaa. Peliin tarvitsette yhden pelaajan älypuhelimen, tai vielä mielummin tabletin, johon lataatte pelin apin. Muidenkin pelaajien puhelimet voivat olla hyödyksi, koska pelin aikana etsitään myös infoa netin kautta.

Pelin voi aloittaa milloin tahansa terassien aukioloaikojen puitteissa. Pelissä ei ole aikarajaa (varsinkin jos teillä on laturi mukana, ettei peli lopu siitä syystä että puhelmen lataus loppuu).

Pelaajien ikäraja on terassien vaatimusten mukaan.
Pelin tarina:

Helsingin luksushotelleissa liikkuu salaperäinen nainen. Hän on kuin kameleontti, aina muuttamassa ulkonäköään ja nimeään. Interpol epäilee, että hän on kuuluisa taidevaras, joka jokaisen keikan jälkeen osaa haihtua paikalta jälkeä jättämättä. Suunnitteleeko hän nyt taidevarkausta Helsinkiin?

Pystyttekö paljastamaan kuka hän on ja minkä taulun hän aikoo varastaa, ennen kuin taulu on viety ja varas kadonnut?