Ulkoilma Pakopeli

Kenelle City Escape ulkoilma-pakopeli?

Ylös, ulos ja tutkimaan!

City Escape ulkoilma-pakopeli viihdyttää auringossa (tai sateenvarjon alla) olisitpa perheesi, ystäviesi tai työkaverisi kanssa. Seurustelet, liikut ja jaat uusia jännitäviä kokemuksia ja salaisuuksia kaupungin ympäristöstä. Kaupungissa on jännittävä ja kivaa!

Ja sitten vaikka syömään!

Tiimeille ja tiimin rakennukseen – uusille ja vanhoille

Unohda seminaarihuoneet ja fläppitaulut! City Escape-pelit mahdollistavat nopean, hauskan ja tehokkaan tiimiytymisen. Muutaman tunnin yhteisen seikkailun jälkeen tiimi on liikkunut, etsinyt,  jutellut, ratkaissut tehtäviä ja kokenut monta yhteistä ahaa-hetkeä.  Ehkä myös kilpaillut – paras tiimi voittakoon! Voimme kerätä tiimiesi pisteet vaikka he pelasivat eri päivinä.

Tiimeille suosittelemme toimintapeliä  #Operation legacy

Perheille

City Escape-peli on ihanteellinen koko perheen yhdessäoloon. Se sopii mainiosti perhetapahtumiin, syntymäpäiväjuhliin, kaupungin tutkimisretkeilyyn sekä turisteille ja fantasian ystäville. Seikkailuryhmät voivat olla 2-5 henkilöä (tai koko perhe, jos lapsia on enemmän) ja useampi ryhmä voi lähteä matkalle samanaikaisesti. Magic Portal sopii nuoremmille (6 – 12 v, aikuisen seurassa) ja Mindfall vanhemmille (yhden pelaajan täytyy olla täysi-ikäinen). Haasta vaikka naapuriperhe mukaan kisaamaan!

Perheille suosittelemme maagista seikkailua

Rahapajan ryöstö

Tätä ulkoilmapeliä on mukavaa pelata kahdessa 2-6 henkilön tiimissä – ehkä kisailun merkeissä?

Vuonna 1913 Katajanokan rahapajasta ryöstettiin röyhkeästi säkillinen kultaa, jonka arvo oli noin 1.200.000 markkaa (nykyrahassa n 5 miljoonaa euroa)! Ryöstäjälle Kalle Lusille kävi huonosti, hänet pidätettiin heti seuraavana aamuna. Lusi istui rangaistuksensa Katajanokan vankilassa, kunnes hän kuoli tuberkuloosiin 1917. Lusilla oli poliisille tuntematon rikoskumppani, joka ilmeisesti piilotti saaliin jonnekin, eikä sitä ole koskaan löytynyt. Vaikuttaa siltä, että poliisi painoi tutkimusta villaisella – ehkä suojatakseen rikoskumppania? Sitten alkoi maailmansota ja koko tapaus jäi arkistoihin.

Eräs nuori poliisi, Maija Aho, syntynyt Lusi, yritti viime vuonna kuitenkin avata tapausta uudelleen. Hänet käskettiin lopettamaan. Ennen sitä, hän ehti selvittämään joitakin asioita, jotka hän nyt luovuttaa eteenpäin niille, jotka tulevat viemään asian loppuun.

Jos pelaatte kahdessa 2-6 henkilön tiimissä,  niin toinen tiimi seuraa Kalle Lusia, toinen rikoskumppania, kunnes jompikumpi tai molemmat tiimit selvittävät suuren ryöstösaaliin kohtalon. Peliä voi myös pelata vain yhden tiimin voimin.

Pelin kesto on n 1,5 tuntia. Ikäsuositus on 11 vuotta ylöspäin.

Missio Sea Eagle

ulkoilma-pakopeli Suomenlinnassa

Erikoisagentit, tervetuloa tähän tehtävänantoon. Missionne on kiireinen. Lähteemme mukaan, valtava öljyytankkeri on koodattu törmäämään Helsingin Kauppatoriin, tuoden tuhoa kaupungin keskustaan ja herkkään Suomenlahteen.

Tiedämme, että terroristillä on purjevene Suomenlinnan tienoilla, josta hän ohjaa operaationsa. Oletamme että hän odottaa paikalle pomoaan, liikemiestä Romero Litskiä, jonka yksityiskone on laskeutumassa Helsinki-Vantaan lentokentälle tänään. Tehtävänne on pikaisesti identifioida vene, jotta voisimme pysäyttää terroritekoa. Etsikää siis Suomenlinnasta johtolankoja ja lähettäkää veneen rekisteritiedot meille ennen kuin Litski ehtii paikalle.

Pelaajat aktivoivat pelin sopivalla hetkellä, kun ovat päässeet Suomenlinnaan.  Ennen lähtöä  haetaan agenttitarvikkeet Fabianinkadun toimipisteestä klo 11 lähtien ja palautetaan samaan paikkaan samana päivänä klo 19 mennessä, jos ei erikseen sovita muusta ajasta.

Ulkoilma-pakopeli Suomenlinnassa kestää noin 1,5 tuntia. 

HUOMAA että varaat pelin tiimeittäin, ei henkilömäärän mukaan. Yhteen tiimin suositellaan 2-6 pelaajaa.

Peliä on netissä varattavissa neljälle tiimille. Mikäli haluat enemmän kuin 4 tiimiä, pyydämme sinua ottamaan yhteyttä sähköpostitse. 

Operaatio Legacy

Operaatio Legacy – ulkoilma pakopeli Helsingissä

Organisaatio WISE (World Immunity Systems, Europe), joka työskentelee maailman immunologista terrorismia vastaan. Tehtävänne tällä kertaa on löytää kadonnutta formulaa, joka liittyy penisiliinin jalostukseen.

Laborantti Mary Hunt, formulan kehittäjä, joutui vuonna 1933 pakenemaan Hitlerin Abwehria ja muita organisaatioita, jotka halusivat päästä siihen käsiksi. Pakomatkallaan Hunt jäi jumiin Helsinkiin ja päätti piilottaa formulaa pitkin kaupunkia.

Viime kuussa Huntin pojantytär Laura löysi kirjeen isoäidiltään, jossa hän paljastaa juonensa ja antaa pari kryptistä johtolankaa piilopaikkoihin. Lähtekää Laura Huntin johdolla etsimään formulaa, joka olisi ratkaisevan tärkeä nykyajan lääketieteelle. Mutta varokaa – edelleen vieraat organisaatiot ovat kiinnostuneet siitä ja saattavat yrittää estää teitä.

Peli kulkee Keskustan puistoissa ja kestää noin 1,5 tuntia.

Pelit varattaan Escape Room Helsingin sivuilta.

Kadonnut maa

Kaukaa menneisyydestä on saapunut luoksenne merkillinen viesti, apuanne pyytäen.
Emme tiedä kuka sen on lähettänyt, mutta se vaikuttaa tulevan vuosisatojen, ehkäpä jopa tuhansien takaa.
Onnistuimme paikantamaan mistä tämä viesti on peräisin, ja karttaa seuraamalla voitte tekin löytää sinne tienne.
Ehkä siellä saatte kuulla lisää.

Tämä koko perheen satumainen ulkoilmapeli pelataan Tähtitornin puistossa, kaukana liikenteestä ja muista häiriötekijöistä.  Mukaanne saatte IPadin, jossa näkyy kartta ja tehtävät, sekä repun jossa on satukirja ja tarpeellisia taikaesineitä.

Peli on helppo ja sopii 5-vuotiaasta ylöspäin, aikuisen seurassa. Kävelyvauhdista riippuen peli kestää 1-1,5 tuntia. Matkaa taittuu parisen kilometria.

Erityistoivomukset ja mukauttaminen

Erityistoivomukset ja mukauttaminen ulkoilma pakopelit

Voimme luoda toiveittesi mukaisen ulkoilma-pakopelin . Räätälöimme pelin toivotulle alueelle, vaikka Espooseen, Porvooseen, kurssikeskukseen tai naapuripuistoon. Alueet on kuitenkin oltava julkisia, tai niihin on oltava omistajan lupa. Tiettyjä tehtäviä voimme myös muokata heijastamaan juuri teille ajankohtaista tematiikkaa. Pelin pituutta voi säätää 1-2 tuntiseksi ja pystytte myös valitsemaan mihin aikaan tapahtuma alkaa.  Miten olisi pimeä syysilta taskulamppujen valossa? Ota yhteyttä contact-at-escaperoom.fi ja kerro toiveistasi.

Kysyttävää?

Etkö vieläkään tiedä mitä tekisit kaupungissa? (Pelaa toista pakohuonepeliä!)

Pohdit että onko korkokengissä vaikeampaa kävellä kuin lenkkareissa? (Henkilökohtaisesti suosimme lenkkareita, mutta jokainen oman agenttityylinsä mukaan).

Miksi pitää tulla aloituspisteelle 10 minuuttia ennen pelin alkua? (Agentti ei koskaan myöhästy! Sitä paitsi haluatte ehkä saada infoa pelistä ja varusteista. On meillä vessojakin…)

Onko ok pelata sikakännissä? (Karu totuus on, että tarvitsette aivonne mukaan matkalle. Ja olisihan ikävää, jos kalliit pelivarusteet häviäisi seikkailun aikana ja joutuisitte krapulassa maksamaan niistä jälkeenpäin?)

Jos sinulla on lisää kysymyksiä joihin ei löydy vastausta sivuilta, otathan yhteyttä contact-at-escaperoom.fi

Etkö halua pelata ulkona? Pelaa kotona – DIY-escapegames.com

#Ylös, ulos ja seikkailemaan!

Etsitkö jotakin muuta?