Ulkoilma Pakopeli

Kenelle City Escape ulkoilma-pakopeli?

Ylös, ulos ja tutkimaan!

City Escape ulkoilma-pakopeli viihdyttää auringossa (tai sateenvarjon alla) olisitpa perheesi, ystäviesi tai työkaverisi kanssa. Seurustelet, liikut ja jaat uusia jännitäviä kokemuksia ja salaisuuksia kaupungin ympäristöstä. Kaupungissa on jännittävä ja kivaa!

Ja sitten vaikka syömään!

Tiimeille ja tiimin rakennukseen – uusille ja vanhoille

Unohda seminaarihuoneet ja fläppitaulut! City Escape-pelit mahdollistavat nopean, hauskan ja tehokkaan tiimiytymisen. Muutaman tunnin yhteisen seikkailun jälkeen tiimi on liikkunut, etsinyt,  jutellut, ratkaissut tehtäviä ja kokenut monta yhteistä ahaa-hetkeä.  Ehkä myös kilpaillut – paras tiimi voittakoon! Voimme kerätä tiimiesi pisteet vaikka he pelasivat eri päivinä.

Tiimeille suosittelemme toimintapeliä  #Operation Mindfall tai #Operation legacy

Perheille

City Escape-peli on ihanteellinen koko perheen yhdessäoloon. Se sopii mainiosti perhetapahtumiin, syntymäpäiväjuhliin, kaupungin tutkimisretkeilyyn sekä turisteille ja fantasian ystäville. Seikkailuryhmät voivat olla 2-5 henkilöä (tai koko perhe, jos lapsia on enemmän) ja useampi ryhmä voi lähteä matkalle samanaikaisesti. Magic Portal sopii nuoremmille (6 – 12 v, aikuisen seurassa) ja Mindfall vanhemmille (yhden pelaajan täytyy olla täysi-ikäinen). Haasta vaikka naapuriperhe mukaan kisaamaan!

Perheille suosittelemme maagista seikkailua  #Magic Portal

Operaatio Mindfall

Operaatio Mindfall – pakopeli ulkona Helsingissä

Tilanne on päällä! Ihmisten aivoihin on istutettu virus, jonka avulla terroristijärjestö pääsee kontrolloimaan ja käyttämään ketä tahansa missä vain tuomaan tuhoa ja kaaosta. Järjestöllä on salainen tutkimuskeskus jossakin Helsingissä ja siellä ollaan valmiita laukaisemaan tämä kaikkien aikojen vaarallisin ase: ihmismieli.

Pystyykö agenttitiiminne pysäyttämään viruksen aktivoinnin ja luomaan antiviruksen? Onko tehtävä mahdoton, kun aikaa on vain korkeintaan kolme tuntia ja reitti Helsingin läpi tuntematon?

Peli soveltuu tehtävien haasteellisuuden ja keston takia parhaiten aikuisille.

Yhden tiimin koko on 2-5 pelaajaa ja 14 tiimiä (70 pelaajaa) voi lähteä yhtäaikaa seikkailemaan. Mikä tiimi ehtii ensimmäisenä maaliin? Pelin enimmäiskesto on 1-1,5 tuntia.  Pelin kieli on englanti tai suomi.

Varauskalenteri  löytyy escaperoom.fi sivuita!

Yli 4 tiimin ryhmät pyydämme ottamaan yhteyttä escaperoom.fi sivujen kautta.

 

Operaatio Mindfall Suomenlinnassa

Operaatio Mindfall – pakopeli ulkona Suomenlinnassa

W.I.S.E.n tietojen mukaan, Spidertech-organisaation suomalainen osasto operoi Suomenlinnasta käsin. Päämajan sisäänkäynti on näennäisesti tiileillä kiinni muuratun oven takana. 

Mitä Spidertech haluaa? Kaikkein arvokkainta – ihmisen vapaata tahtoa. Kehittämänsä voimakkaan viruksen avulla maailmanlaajuinen organisaatio haluaa vaikuttaa Helsingin asukkaisiin niin, että pelko ja epäily lamaannuttaa kaikki ihmisten keskeiset interaktiot. Yksittäisiä, yksinäisiä ihmisiä on sen jälkeen helppo aivopestä Spidertechin omalla agendalla. Virustartunta  on määrä tapahtua samanaikaisesti kaikissa maailman pääkaupungeissa. Ja se tapahtuu 48 tunnin päästä.

W.I.S.E. Finland on epätoivoissaan pestannut apujoukkoja Suomenlinnan toiminnan paljastamiseen ja Spidertechin iskukeskuksen tuhoamiseen. Mission avaimet ovat kaikki löydettävissä Suomenlinnasta, mutta mitkä ne ovat ja missä?

Ilmenee että iskukeskus on purjeveneessä, jonka Spidertechin aluejohtaja vie paikasta toiseen. Veneen WIN-koodin paljastaminen on ensisijaisen tärkeää, jotta vene voitaisiin paikallistaa. Ja kuka johtaja on? Onko tämä Mission Impossible vai ehdittekö löytää keinot pysäyttämään Spidertechin aikeita?

                                                                     * * * * *

Operation Mindfall – Suomenlinna perustuu samaan tilanteeseen kuin Operation Mindfall – keskusta. Pelien kulku ja tehtävät ovat kuitenkin melkein kokonaan erilaisia. Jos olet pelannut Mindfall-keskustapelin, löydät vain yhden samanlaisen tehtävän Suomenlinnan pelissä. 

Mindfall-Suomenlinna perustuu miltei kokonaan ympäristöön piilotettuihin tehtäviin. Saatte mukaanne repun, jossa on agenttitavaraa kuten UV-taskulamppu, hologrammi, varrellinen peili ja minikassakaappi. Tabletissa ilmestyvän kartan avulla navigoitte matkaanne läpi linnoituksen. Kävelyä on n 2 km ja pelin kesto 1,5-2 tuntia. Aktivoitte pelin itsellenne sopivana hetkenä saavuttuanne Suomenlinnaan ja peli ei katkea, vaikka menisitte välillä kahville.

Pelit varataan Escape Room Helsingin sivuilta.

Operaatio Legacy

Operaatio Legacy – ulkoilmapakopeli Helsingissä

Organisaatio WISE (World Immunity Systems, Europe) työskentelee maailman immunologista terrorismia vastaan. Tehtävänne tällä kertaa on löytää kadonnutta formulaa, joka liittyy penisiliinin jalostukseen.

Laborantti Mary Hunt, formulan kehittäjä, joutui vuonna 1933 pakenemaan Hitlerin Abwehria ja muita organisaatioita, jotka halusivat päästä siihen käsiksi. Pakomatkallaan Hunt jäi jumiin Helsinkiin ja päätti piilottaa formulaa pitkin kaupunkia.

Viime kuussa Huntin pojantytär Laura löysi kirjeen isoäidiltään, jossa hän paljastaa juonensa ja antaa pari kryptistä johtolankaa piilopaikkoihin. Lähtekää Laura Huntin johdolla etsimään formulaa, joka olisi ratkaisevan tärkeä nykyajan lääketieteelle. Mutta varokaa – edelleen vieraat organisaatiot ovat kiinnostuneet siitä ja saattavat yrittää estää teitä.

Peli kulkee keskustan puistoissa ja kestää noin 1,5 tuntia.

Pelit varataan Escape Room Helsingin sivuilta.

Taikaportti

Taikaportti – Ulkoilma Pakopeli nuoremmille.

Maailma tarvitsee apuanne! Taikaportti pimeyteen on avautunut ja sen läpi virtaa ilkeitä peikkoja meidän maailmaan, tuoden vihaa ja pelkoa ihmisille. Kaiken lisäksi portti on jossakin Helsingissä! Uskallatteko lähteä etsimään sitä? Matkalla kaupungin läpi joudutte myös ratkaisemaan arvoituksia ja tehtäviä kerätäksenne tärkeät kristallit portin sulkemiseksi. Avuksi annamme teille matkalle mukaan taikaesineitä ja tabletin, jonka kautta saatte yhteyttä Kääpiöön, joka on teidän oppaananne.

Taikaportti on ulkoilma-pakohuonepeli. Ryhmän koko on 2 – 5 henkilöä, lapset (alle 18) aikuisen seurassa. Koko perhe pääsee pelaamaan perhehintaan. Pelin enimmäiskesto on 1,5 tuntia ja kävelyreitti noin 1,5 kilometria.

Pelin voi pelata suomeksi tai englanniksi.

Pelit varataan Escape Room Helsingin sivuilta.

Erityistoivomukset ja mukauttaminen

Erityistoivomukset ja mukauttaminen, ulkoilma-pakopelit

Voimme luoda toiveittesi mukaisen ulkoilma-pakopelin . Räätälöimme pelin toivotulle alueelle, vaikka Espooseen, Porvooseen, kurssikeskukseen tai naapuripuistoon. Alueet on kuitenkin oltava julkisia, tai niihin on oltava omistajan lupa. Tiettyjä tehtäviä voimme myös muokata heijastamaan juuri teille ajankohtaista tematiikkaa. Pelin pituutta voi säätää 1-2 tuntiseksi ja pystytte myös valitsemaan mihin aikaan tapahtuma alkaa.  Miten olisi pimeä syysilta taskulamppujen valossa? Ota yhteyttä contact-at-escaperoom.fi ja kerro toiveistasi.

Kysyttävää?

Etkö vieläkään tiedä mitä tekisit kaupungissa? (Pelaa toista pakohuonepeliä!)

Pohdit että onko korkokengissä vaikeampaa kävellä kuin lenkkareissa? (Henkilökohtaisesti suosimme lenkkareita, mutta jokainen oman agenttityylinsä mukaan).

Miksi pitää tulla aloituspisteelle 10 minuuttia ennen pelin alkua? (Agentti ei koskaan myöhästy! Sitä paitsi haluatte ehkä saada infoa pelistä ja varusteista. On meillä vessojakin…)

Onko ok pelata sikakännissä? (Karu totuus on, että tarvitsette aivonne mukaan matkalle. Ja olisihan ikävää, jos kalliit pelivarusteet häviäisi seikkailun aikana ja joutuisitte krapulassa maksamaan niistä jälkeenpäin?)

Jos sinulla on lisää kysymyksiä joihin ei löydy vastausta sivuilta, otathan yhteyttä contact-at-escaperoom.fi

Etkö halua pelata ulkona? Pelaa kotona – DIY-escapegames.com

#Ylös, ulos ja seikkailemaan!

Etsitkö jotakin muuta?