Missio Sea Eagle

ulkoilma-pakopeli Suomenlinnassa

Erikoisagentit, tervetuloa tähän tehtävänantoon. Missionne on kiireinen. Lähteemme mukaan, valtava öljyytankkeri on koodattu törmäämään Helsingin Kauppatoriin, tuoden tuhoa kaupungin keskustaan ja herkkään Suomenlahteen.

Tiedämme, että terroristillä on purjevene Suomenlinnan tienoilla, josta hän ohjaa operaationsa. Oletamme että hän odottaa paikalle pomoaan, liikemiestä Romero Litskiä, jonka yksityiskone on laskeutumassa Helsinki-Vantaan lentokentälle tänään. Tehtävänne on pikaisesti identifioida vene, jotta voisimme pysäyttää terroritekoa. Etsikää siis Suomenlinnasta johtolankoja ja lähettäkää veneen rekisteritiedot meille ennen kuin Litski ehtii paikalle.

Pelaajat aktivoivat pelin sopivalla hetkellä, kun ovat päässeet Suomenlinnaan.  Ennen lähtöä  haetaan agenttitarvikkeet Fabianinkadun toimipisteestä klo 11 lähtien ja palautetaan samaan paikkaan samana päivänä klo 19 mennessä, jos ei erikseen sovita muusta ajasta.

Ulkoilma-pakopeli Suomenlinnassa kestää noin 1,5 tuntia. 

HUOMAA että varaat pelin tiimeittäin, ei henkilömäärän mukaan. Yhteen tiimin suositellaan 2-6 pelaajaa.

Peliä on netissä varattavissa neljälle tiimille. Mikäli haluat enemmän kuin 4 tiimiä, pyydämme sinua ottamaan yhteyttä sähköpostitse.