Erityistoivomukset ja mukauttaminen

Erityistoivomukset ja mukauttaminen ulkoilma pakopelit

Voimme luoda toiveittesi mukaisen ulkoilma-pakopelin . Räätälöimme pelin toivotulle alueelle, vaikka Espooseen, Porvooseen, kurssikeskukseen tai naapuripuistoon. Alueet on kuitenkin oltava julkisia, tai niihin on oltava omistajan lupa. Tiettyjä tehtäviä voimme myös muokata heijastamaan juuri teille ajankohtaista tematiikkaa. Pelin pituutta voi säätää 1-2 tuntiseksi ja pystytte myös valitsemaan mihin aikaan tapahtuma alkaa.  Miten olisi pimeä syysilta taskulamppujen valossa? Ota yhteyttä contact-at-escaperoom.fi ja kerro toiveistasi.

Kysyttävää?

Etkö vieläkään tiedä mitä tekisit kaupungissa? (Pelaa toista pakohuonepeliä!)

Pohdit että onko korkokengissä vaikeampaa kävellä kuin lenkkareissa? (Henkilökohtaisesti suosimme lenkkareita, mutta jokainen oman agenttityylinsä mukaan).

Miksi pitää tulla aloituspisteelle 10 minuuttia ennen pelin alkua? (Agentti ei koskaan myöhästy! Sitä paitsi haluatte ehkä saada infoa pelistä ja varusteista. On meillä vessojakin…)

Onko ok pelata sikakännissä? (Karu totuus on, että tarvitsette aivonne mukaan matkalle. Ja olisihan ikävää, jos kalliit pelivarusteet häviäisi seikkailun aikana ja joutuisitte krapulassa maksamaan niistä jälkeenpäin?)

Jos sinulla on lisää kysymyksiä joihin ei löydy vastausta sivuilta, otathan yhteyttä contact-at-escaperoom.fi

Etkö halua pelata ulkona? Pelaa kotona – DIY-escapegames.com

#Ylös, ulos ja seikkailemaan!